Siamezen streken
Yasmina en Floris


Valentine, vader van de kittens Uit mijn Tashira en Valentine van de Marcken zijn Yasmina en Floris geboren, deze twee poesjes zijn hier blijven wonen.
Natuurlijk waren er meer kittens in totaal 5 stuks, de andere doerakken hebben de namen Twister, Balthasar en Anouska meegekregen.
Hier vind je de pagina waarop ze zich voorstellen.
Siamezen streken Wie zijn wij? Siamezen streken

Floris (rechts) Floris en zijn moeder is een echte doerak. Toen hij geboren werd hing hij nog maar halverwege en liet al goed van zich horen. Tijdens het opgroeien was hij niet gemakkelijk voor zijn broertjes en zusjes. Want zo sterk als hij is duwde hij altijd iedereen opzij als er gedronken werd. Ik voorspelde al dat hij groot zou worden maar als je hem nu ziet dan is hij uitgegroeid tot een reus en eigenlijk een beetje te dik voor een siamees. Zelfs mijn dierenarts heeft nog nooit zo een dikke siamees gezien :-). Het leuke van Floris is dat hij van binnen altijd een klein jongetje is gebleven. Hij speelt met poppetjes en zit altijd overal met zijn grote snufferd op.
Floris is een kater die meteen je hart verovert als je hem ontmoet.

Yasmina Yasmina is een drolletje om te zien. Toen zij geboren werd, was ze het tegenovergestelde van Floris. Ze wou niet meekomen en had moeite met drinken. Ik heb erg mijn best gedaan om haar bij te voeden zodat ze zou blijven leven. Na een aantal weken bleek ze ook de mooiste te zijn in het nest en ik was verliefd.
Yasmina heeft een paar leuke bekers gewonnen en is nog steeds een echte babyknuffel.


Vorige pagina